De Havenkrant is nu ook online

Persbericht Havenbedrijf Rotterdam

Havenkrant-artikelen makkelijk te delen
De inhoud van deze omgevingskrant over de haven van Rotterdam is vanaf nu gemakkelijker te lezen op een tablet, de afzonderlijke artikelen zijn te delen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter en de online extra content is direct beschikbaar. Verder is de online Havenkrant verrijkt met toepasselijke filmpjes, direct aanklikbare hyperlinks en extra artikelen.

havenkrant online

De Havenkrant, een uitgave van het Havenbedrijf Rotterdam, wordt sinds 2009 vier keer per jaar gratis bij de inwoners van Groot Rotterdam huis aan huis bezorgd. Ook ligt de krant op centrale plekken door de hele stad. De oplage is inmiddels ruim 530.000. Deze dagen is editie 31 verschenen. Met de online versie van de Havenkrant hoopt het Havenbedrijf Rotterdam het bereik onder potentiële lezers te vergroten. De Havenkrant mixt informatie over duurzaamheid, bereikbaarheid, werkgelegenheid, veiligheid en innovatie in de haven van Rotterdam met luchtige onderwerpen, zoals recreatietips, Instagramfoto’s, een kinderpagina en vele winacties.

One comment

 1. Ralph Schuurman schreef:

  Na 4 fotoboeken over Rotterdam te hebben gemaakt en uitgegeven, met voorwoorden van verschillende burgemeester, heb ik besloten om een luxe fotoboek over Rotterdam te maken.
  Hiervoor zoek ik sponsors welke in de kosten mee willen dragen.
  De stad, haven en luchtfoto’s van Rotterdam en teksten in het Nederlands, Engels, Duits, Frans.

  Formaat boek is 28 x 23,5 cm. Harde omslag, schutbladen in 4/0, ongeveer 300 pagina’s met voorwoord van de burgemeester.
  Gaarne verneem ik van u. MVG. Ralph Schuurman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger