PortXL presenteert de elf veelbelovende haven start-ups van 2017!

Nieuws

Na maanden scouten, zijn negentien havengerelateerde start-ups uitgenodigd om deel te nemen aan de Selection Days van PortXL – World Port Accelerator. NDeze negentien start-ups komen van over de hele wereld naar Rotterdam om een plek te verdienen in het accelerator programma. Na vier intensieve Selection Days zijn vandaag de elf start-ups geselecteerd. Zij gaan nu in honderd dagen klaargestoomd worden voor de markt.

PortXL

De elf start-ups

Tijdens de Selection Days werden negentien start-ups intensief ondervraagd over onderwerpen als technologie, finance en business development door meer dan 180 mentoren en haven- en innovatie-experts. De elf start-ups die aan het PortXL Accelarator programma mogen starten zijn:

Deze start-ups krijgen toegang tot allerlei havenbedrijven in Rotterdam: Van Oord, Vopak, Uniper en Boskalis. PortXL biedt ook een kantoorlocatie aan op de ECE campus, testfaciliteiten op het RDM en alle kennis van het Rotterdamse Havenbedrijf. Een team van specialisten vanuit EY, Rotterdam Port Fund, Rabobank, en Innovation Quarter gaan de start-ups de komende drie maanden coachen op onder andere financiële aspecten en business development.

Volg de start-ups vanaf nu op Symbid

Nieuw dit jaar is de samenwerking tussen PortXL en Symbid, een crowdfundingplatform gespecialiseerd in het financieren van innovatieve bedrijven. Samen willen ze het werven van kapitaal voor de start-ups van PortXL gemakkelijker en efficiënter maken door ze via dit platform aan een grote groep potentiële investeerders te presenteren.

PortXL Shakedown op 22 juni!

Op 22 juni zullen de start-ups tijdens de PortXL Shakedown zichzelf na het honderd dagen durende accelerator programma aan u presenteren en laten zien wat zij hebben bereikt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger