Make it Happen kunstproject siert Rotterdamse straten

Nieuws

Verschillende kunstenaars gaan de Rotterdamse binnenstad verrijken met interactieve street art. Hierdoor komt het stadsmotto Make it Happen nog meer tot leven in de Rotterdamse straten.

Op woensdag 28 juni heeft burgemeester Aboutaleb het kunstwerk van Daan Botlek onthuld op de hoek van de Schiedamse Vest en de Schilderstraat.

Meer street art

Veel panden in Rotterdam zijn al gesierd met street art, en in de stad zijn nog genoeg plekken waar bakstenen plaats kunnen maken voor kunst. Het aantal muurschilderingen gaat daarom de komende jaren alleen nog maar stijgen.

In samenwerking met kunstproducent Mothership draagt de stad hier ook aan bij vanuit de Make it Happen mentaliteit. Rotterdammers en bezoekers worden namelijk uitgedaagd om zelf een rol te spelen in deze interactieve kunstwerken. Zo zet Rotterdam zich internationaal op de kaart als een stad waar street art liefhebbers vanuit de hele wereld een bezoek aan willen brengen.

Make it Happen

Het Havenbedrijf Rotterdam N.V., de gemeente Rotterdam, de Erasmus Universiteit, Rotterdam Topsport, Rotterdam Festivals en Rotterdam Partners vormen samen de merkalliantie Rotterdam. Onder de noemer ‘Make It Happen’ werken wij aan het verstevigen van het Rotterdams imago in binnen- en buitenland.

In de dynamische wereld van logistiek en industrie betekent stilstand achteruitgang. Daarom zoeken we in Rotterdam continu naar antwoord op de vraag hoe het slimmer, efficiënter, beter en duurzamer kan.

Automatisch op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de haven?

Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger