Havenbedrijf in ‘De Moeilijkste Kwis van Nederland’ tijdens Wereldhavendagen

Nieuws

‘Voor het vierde jaar op rij staat SummerLabb van vrijdag 1 t/m zondag 3 september op de Wereldhavendagen in Rotterdam. Daar wordt ‘De Moeilijkste Kwis van Nederland’ gepresenteerd. In deze kwis gaat het publiek in op het thema ‘Mens en Energie’. Experts van onder andere Havenbedrijf Rotterdam, Shell, EBN, Erasmus MC en Gasunie geven toelichting bij de antwoorden en vertellen over innovaties die onze toekomst gaan beïnvloeden.

SummerLabb is een initiatief van Jan Douwe Kroeske. “SummerLabb geeft mij de mogelijkheid om verhalen te kunnen maken over transitie. We doen dat door ons goed te laten informeren door de bedrijven en we zien zo de fantastische, opgebouwde kennis ervan. De specialisten die werken aan onze duurzame toekomst verdienen een voetstuk. Zij zijn degene die mij steeds opnieuw verrassen. Deze kennis gaan we doorgeven in Rotterdam”, aldus Jan Douwe.

Het Havenbedrijf zet al samen met bedrijven en partners volop in op energietransitie. Samenwerking is immers cruciaal voor het slagen van de energietransitie.
Lees meer over de energietransitie in de Rotterdamse haven.

Automatisch op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de haven?

Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger