Havenbedrijf onderscheidt Wando Boevé met Boeganker

Nieuws

Uit handen van president-directeur van het Havenbedrijf Rotterdam, Allard Castelein, heeft Wando Boevé gisteravond het Boeganker ontvangen. Met deze onderscheiding spreekt het Havenbedrijf zijn waardering uit voor de zeer vitale wijze waarop Boevé zich heeft ingezet voor de haven van Rotterdam.

“Wando Boevé is een enorm gedreven man, met hart voor de haven en logistiek in den brede”, aldus Allard Castelein. “Hij heeft zich altijd op een inspirerende en creatieve manier ingezet voor het optimaliseren en vernieuwen van de keten. Door daarbij de dialoog te zoeken met alle betrokken partijen ontstond er breed commitment voor nieuwe plannen en ideeën. Zo stond hij mede aan de basis van de introductie van het concept ‘synchromodaal vervoer’.”

Boevé ging eerder dit jaar met pensioen als chief commercial officer van ECT. Sinds 1985 bekleedde hij leidinggevende functies bij Europa’s grootste containeroverslagbedrijf. Daarnaast was en is hij via diverse nevenfuncties bij onder andere Portbase, Deltalinqs, RPPC, Connekt, STC en het Strategic Logistics Platform, zeer begaan met het wel en wee van de Rotterdamse haven en de logistieke sector.

Automatisch op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de haven?

Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger