Europees congres Inland Terminals

Title: Europees congres Inland Terminals
Introduction: Het centrale thema van de 7e editie van het Inland Terminal-congres is "Connectiviteit". Wat is de betekenis van connectiviteit in het kader van het huidige Europese beleid? Wat is de invloed ervan op lokaal beleid? Op welke manier beïnvloedt dit beleid de spelers in het veld? Wat is het voordeel voor verladers? Vragen die zowel theoretisch als op praktijkniveau worden beantwoord door ervaren deskundigen, met aandacht voor persoonlijke verhalen en professionele feedback.

Op vrijdag 16 november presenteert Donald Baan van het Havenbedrijf Rotterdam de meest recente ontwikkelingen en toekomstige nieuwe tools op “InlandLinks”, de website voor verladers en expediteurs die inzicht biedt in het intermodale netwerk van Rotterdam.
InlandLinks maakt het vinden van de juiste binnenlandse containerterminal gemakkelijker dan ooit tevoren. Deze relatief nieuwe website, die is ontwikkeld in samenwerking met de Vereniging van Inland Terminaloperators, brengt het achterlandnetwerk van Rotterdam in kaart en toont het intermodale dienstverleningspakket. Naast meer inzicht in de faciliteiten van de containerterminals biedt de site de mogelijkheid terminals onderling te vergelijken. Objectieve beoordeling en certificering voor het kwaliteitsmerk worden uitgevoerd door het internationaal gerenommeerde Lloyds Register.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger