Rail & Logistiek 2014

Title: Rail & Logistiek 2014
Introduction: Hét event over relevante ontwikkelingen in spoorgoederenvervoer en de kansen van rail in logistiek. Tijdens dit congres nemen CEO’s en directeuren van grote verladers, spoorvervoerders en havenbedrijven deelnemers mee in hun visie op de ontwikkelingen in spoorgoederenvervoer en logistiek. Vragen die aan bod komen zijn:
Welke trends zijn er onder meer in de gebruikersvergoedingen, capaciteit en de prioritering van het internationale goederenvervoer per spoor? En welke impact hebben deze trends op de concurrentiepositie van de regio en het spoorvervoer? Daarnaast bestaat er een grote behoefte aan integratie in het Europese spoornetwerk. Hoe kijkt de Europese Commissie hiernaar? Voor wie:
Tijdens dit congres ontmoet u ruim 80-100 directeuren en managers van verladers, spoorvervoerders, aanbieders van spoorvervoer, logistieke dienstverleners, beleidsmedewerkers van havens en overheden uit België en Nederland. Port of Rotterdam bijdrage:
Wouter van Dijk, directeur Logistics, treedt om 14:30 uur in gesprek met Koen Cuypers, senior consultant intermodaliteit & achterland van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen over de verdere ontwikkeling van het spoorvervoer en het belang van spoorvervoer voor het havengebied. Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger