Studenten trekken de haven in tijdens Mainport Meewerkdagen

Nieuws Havenbedrijf Rotterdam

In de Rotterdamse havens zijn ontelbaar veel verschillende beroepen uit te oefenen. Om HBO- en WO-studenten te laten zien wat je allemaal kunt doen in de haven en wat voor kansen er liggen, worden de Mainport Meewerkdagen (MMWD) georganiseerd van maandag 23 tot en met vrijdag 27 mei. Een week vol kansen, voor zowel studenten als bedrijven en organisaties.

Mainport Meewerkdagen

In 2015 openden onder andere Broekman, Keppel Verolme, Loodswezen, Havenbedrijf Rotterdam en ECT hun deuren al voor studenten. Tijdens deze week krijgen studenten de mogelijkheid om een dagdeel mee te draaien binnen een bedrijf of organisatie, om zo kennis te maken met het werk in de Rotterdamse havens. Deze speciale introductieweek wordt georganiseerd door de Jong Havenvereniging, die de campagne op 27 januari voor de MMWD is gestart in Café Loos.

Investeren in de toekomst
Om successen te realiseren en te waarborgen, is het volgens de Jong Havenvereniging belangrijk om te investeren in de toekomst. De studenten van nu, zijn de collega’s, werknemers- of gevers van later. Geïnteresseerde bedrijven, organisaties en studenten kunnen zich aanmelden via de volgende website:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger