Heb je een goed havenidee?

Nieuws

Op 19 mei organiseert Port Innovation Lab de Port Innovation Discovery Day. Tijdens dit eendaagse seminar krijg je handvatten om een (technisch) idee te vertalen naar een eerste businessmodel, inclusief verdienmodel, klantensegmentatie en positionering. Op deze dag leer je in verschillende workshops welke toepassingen er zijn voor jouw (technisch) idee, hoe je een experiment opbouwt om je aannames te toetsen en wat er in je pitch moet zitten om potentiële klanten te overtuigen.

rdm-campus-innovation-centre-rotterdam-hr

Dus, wil je weten of jouw idee voor de haven kan slagen? Wil je andere andere entrepreneurs in spé ontmoeten en de smaak van ondernemen ontdekken? Of vind je het leuk om mee te werken aan het uitwerken van de ideeën van anderen? Schrijf je dan voor 15 mei in voor de Port Innovation Discovery Day via: www.aanmelder.nl/portinnovation

De essentials
Datum: 19 mei, 9-17 uur.
Locatie: RDM Rotterdam
Voertaal: Engels
Meedoen kan ook zonder idee. Er worden ter plekke teams gevormd.

De Port Innovation Discovery Day wordt georganiseerd tijdens iTanks Innovatiepaviljoen XL, is onderdeel van Port Innovation Lab (een samenwerking tussen incubator YES!Delft en Port of Rotterdam) en wordt gefaciliteerd door YES!Delft.

Bron: Port Innovation Lab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger