Mark en Julian Remie: Spoormannen van het jaar

Nieuws

Mark en Julian Remie zijn door voorlichtingsbureau Rail Cargo verkozen tot de nieuwe Spoormannen van het Jaar 2016. De onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand, die zich als ondernemer sterk maakt voor de promotie van het spoorgoederenvervoer.

De beide broers zijn aandeelhouder van zowel RailRelease als Raillogix; beide in Rotterdam gevestigd. RailReLease is een onafhankelijke logistieke dienstverlener voor de verhuur van wagons en locomotieven, terwijl Raillogix als railexpediteur gericht is op het creëren, optimaliseren en consolideren van transportstromen.

De award werd uitgereikt door Pieter Hofstra, voorzitter van het Bestuur van Rail Cargo information Netherlands. Volgens Hofstra is de keuze voor de broers Remie passend omdat zij met hun beide bedrijven een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het verbeteren van de flexibiliteit van het spoorgoederenvervoer, mede dankzij het introduceren van zogeheten spottreinen, waarbij klanten op ad hoc basis treinen kunnen laten rijden.

Bron: Rail Cargo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger