Vijf prijzen uitgereikt op Rotterdams Havenevenement

Nieuws

Het Rotterdams Havenevenement heeft op 23 juni vijf prijswinnaars opgeleverd. Met de verkiezing wil de organisatie, een initiatief van de STC-Group, Havenbedrijf Rotterdam, Jong Havenvereniging, Deltalinqs en Marine Club Rotterdam, onderstrepen dat de Rotterdamse haven een geweldige leer- en werkplek is voor talenten van ieder opleidingsniveau.

Rotterdams havenevenement

Nieuw dit jaar was de uitreiking van de prijs voor het Beste Havenidee. De allereerste award in deze categorie ging naar Dave Smorenberg, Lezan Sadiq, Lucas Theuws, Dylan Zasada en Niels Ronda voor hun ‘Danger of enclosed spaces’.

De MCR-prijs voor de meest talentvolle MBO’er ging dit jaar naar Nick de Willigen, vierdejaars Allround Operational Technicus aan het Scheepvaart en Transport College. Nick ontving onder andere een studiebeurs uit het twee jaar geleden opgerichte Pieter van Essen studiefonds. De andere twee finalisten in deze categorie waren de tweelingbroers Mitch en Tristan den Engelsman, beiden studenten aan het Scheepvaart en Transport College. Lees het interview met hen op pagina 8 van de nieuwste editie van de Havenkrant.

Ed van den Hoek van Matrans Marine Services B.V. mag zich Havenwerker van het Jaar noemen. Ed ontving de bij de titel horende prijs uit handen van de Rotterdamse havenwethouder Adriaan Visser. De titel Havenwerker van het jaar wordt uitgereikt aan een havenwerker die uitblinkt in veilig en innovatief werken en collegialiteit.

De prijs voor de beste scriptie is uitgereikt aan Michiel Hoefnagels van de Erasmus Universiteit. Michiel schreef een scriptie met als titel ‘Industrial collaboration based on maintenance maturity and inventory commonality’. Tenslotte mag Robin Groen van iTanks zich Jong Haventalent 2016 noemen. Ronald Lugthart overhandigde de jonge marketeer het prijzenpakket.

Bron: Rotterdams Havenevenement
Foto: Rotterdams Havenevenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger