Merkalliantie met Havenbedrijf wint internationale prijs

Nieuws

De Rotterdam merkalliantie van Havenbedrijf Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Rotterdam Partners en Erasmus Universiteit Rotterdam is winnaar van de Best Brand Strategy Award 2016 van fDi Magazine / Financial Times Group. De prijs is een waardering voor de wijze waarop het Havenbedrijf en zijn partners samenwerken om Rotterdam op de kaart zetten middels de pay-off ‘Make it Happen’.

De Best Brand Strategy Award 2016 is een van de fDI Strategy Awards voor steden en regio's met de beste strategieën voor het aantrekken van directe buitenlandse investeringen. De fDi Intelligence afdeling van de Financial Times beoordeelde inzendingen van wereldwijd 124 locaties (steden en regio's) van het afgelopen jaar.

Mooie erkenning

Allard Castelein, president-directeur van het Havenbedrijf Rotterdam, noemt de prijs een mooie erkenning voor alle inzet. “’Make it Happen’ past goed bij Rotterdam. We steken samen de handen uit de mouwen om de aantrekkingskracht van Rotterdam te blijven vergroten, ook internationaal. Het weerspiegelt de typisch Rotterdamse mentaliteit en laat zien waar stad, haven en inwoners voor staan: pionieren, grenzen verleggen en no-nonsense.”

Eerdere onderscheidingen

De Best Brand Strategy Award volgt op eerdere onderscheidingen voor het Rotterdamse investeringsklimaat. Zo bekleedt Rotterdam de 9e positie in de fDi index van The Financial Times (en scoorde het in zijn categorie zelfs als beste in Europa op 'connectivity') en samen met Amsterdam een 3e plaats in de IBM Global Locations Trends rapport 2016, dat de aantrekkelijkheid weergeeft van landen, regio's en steden voor buitenlandse investeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger