Albert Straatman nieuwe directeur RPPC

Nieuws

Albert Straatman (58) start op 1 april 2017 als directeur van Rotterdam Port Promotion Council (RPPC). Na een carrière als zelfstandig ondernemer en interim-manager gaat Straatman leiding geven aan het bureau van RPPC.

Albert Straatman

Straatman is de opvolger van Marjolein Warburg. Zij was 13 jaar directeur van RPPC en is in maart aan de slag gegaan als commercieel directeur van Zeeland Seaports. “We zijn zeer verheugd dat wij al zo snel een ervaren nieuwe directeur kunnen verwelkomen,’’ reageert Emile Hoogsteden, directeur Containers, Breakbulk & Logistics van het Havenbedrijf Rotterdam, namens Het Bestuur van RPPC. ,,De juiste man op de juiste plaats om RPPC succesvol een nieuwe fase in te leiden.”

De aanstelling van Albert Straatman werd gisteren bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse RPPC Havendiner in de Rotterdamse Maassilo. De RPPC fungeert als intermediair voor haar 150 donateurs, bedrijven die actief zijn in en voor de havens van Rotterdam, Dordrecht en Moerdijk en relevante logistieke partijen in Nederland. Door deze bedrijven met elkaar en met potentiële klanten in contact te brengen, wordt bijgedragen aan het behouden en uitbreiden van de ladingstromen van en naar de havens.

Bron: RPPC
Foto: Roy Borghouts

Automatisch op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de haven?

Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger