Havenbedrijf sluit nieuwe contracten met Feyenoord en North Sea Jazz

Persbericht

Havenbedrijf Rotterdam tekende vandaag twee nieuwe sponsorcontracten met Feyenoord en het North Sea Jazz festival voor respectievelijk 3 en 5 jaar.

De sponsoring van deze twee Rotterdamse iconen past in het sponsorbeleid van het Havenbedrijf. Dat is er op gericht om Rotterdam als vestigingsstad aantrekkelijk te houden, Rotterdamse evenementen en culturele locaties te gebruiken voor de ontvangst van relaties en klanten en de band tussen stad en haven te verstevigen.

Het Havenbedrijf is één van de belangrijkste sponsors van Rotterdamse evenementen en culturele locaties. Het is de drijvende kracht achter de Wereldhavendagen, Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Harbour Run.

Daarnaast ondersteunt het Rotterdamse iconen als De Doelen, het Nieuwe Luxor, Blijdorp, Feyenoord, CHIO en Boymans van Beuningen.

Het contract met Feyenoord behelst de huur van een business unit, toegangskaarten en parkeerplaatsen. Bij de overeenkomst met North Sea Jazz levert het Havenbedrijf een financiële bijdrage ter ondersteuning van een nieuwe overeenkomst waarmee de samenwerking tussen het festival en de stad Rotterdam verlengd wordt.
Het Havenbedrijf blijft naamgevende sponsor totdat het festival een alternatief heeft.

Bij sponsoring en donaties neemt Havenbedrijf Rotterdam zoveel mogelijk zelf het initiatief. We sponsoren iconen van Rotterdam waarbij de begrippen leiderschap, werken aan wereldklasse en hart voor de omgeving een rol spelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger