Zeemanshuis The Bridge ontvangt 2000e bezoeker

Nieuws

Dinsdag 1 augustus 2017 ontving Zeemanshuis The Bridge te Oostvoorne zijn 2000e bezoeker. Steeds meer matrozen weten de weg naar het Zeemanshuis te vinden.

Niets vermoedend stapte de Montegrijn Aleksic Luka, opvarende van de MSC Eleone, samen met zijn collega’s het zeemanshuis binnen. Hij werd verrast door de dienstdoende vrijwilligers met de mededeling dat hij de 2000e bezoeker was sinds de opening in september 2016. De vrijwilligers gaven hem een T-shirt van The Bridge als aandenken cadeau.

Toename
De bezoekersaantallen groeien gestaag. Kon The Bridge na de opening rekenen op een gemiddelde van 12 bezoekers per avond, nu loopt dit al snel op naar meer dan 20. Deze toename geeft aan, dat de bekendheid bij zeevarenden toeneemt en zij het zeemanshuis al goed weten te vinden. Zeemanshuis The Bridge kan tegenwoordig meer zeevarenden ontvangen dankzij de taxi’s die de Port Welfare Committee ter beschikking stelt. Het vervoersprobleem wordt hierdoor. De avonden met meer dan 30 bezoekers zijn hierdoor meer regel dan uitzondering.

Uitbreiden
Door de toename van het aantal bezoekers is het zaak om uit te breiden. De huidige locatie wordt te klein. De vergroting is één van de redenen waarom The Bridge heeft ingeschreven om het oude gemeentehuis in Oostvoorne te mogen huren in de nabije toekomst.

Automatisch op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de haven?

Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger