DeltaPORT Donatiefonds helpt Jenevermuseum met audiotour

Het Jenevermuseum en de Museummolen in Schiedam kunnen mede dankzij een forse financiële bijdrage van het DeltaPORT Donatiefonds een audiotour laten ontwikkelen. De tour is bedoeld voor toeristen en vertelt het verhaal van de Schiedamse molens en jenevergeschiedenis van de stad. De bijdrage aan het Jenevermuseum is één van de drie ‘grote’ donaties die het DeltaPORT Donaties jaarlijks toekent.

De audiotour is een langgekoesterde wens van het Jenevermuseum en zal in eerste instantie worden aangeboden in het Nederlands en Engels. Mogelijk volgen later ook versies in andere talen. De audiotour is te beluisteren via een apparaat dat bij het museum kan worden geleend en via een speciale applicatie voor mobiele telefoons kan worden beluisterd.

DeltaPORT Donatiefonds
Met het DeltaPORT Donatiefonds tonen bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied en het Havenbedrijf Rotterdam hun maatschappelijke betrokkenheid. Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

Het DeltaPORT Donatiefonds kent via haar plaatselijke adviescommissies regelmatig kleine bedragen toe. Per kwartaal worden door het fondsbestuur bovenlokale donaties toegekend. Jaarlijks worden ook enkele grotere, regionale projecten ondersteund.

Automatisch op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de haven?

Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger