Haven van Rotterdam partner van EMEA Supply Chain & Logistics Summit & Expo

Nieuws

Clarion Events is trots te kunnen mededelen dat de haven van Rotterdam zijn deelname aan de 20e jaarlijkse EMEA Supply Chain & Logistics Summit & Expo van 2018 heeft toegezegd.

In Rotterdam streeft men er voortdurend naar om de haven zo slim mogelijk te maken. Of het nu gaat om het optimaliseren van het verblijf in de haven, het delen van gegevens of het internet der dingen, de haven van Rotterdam is continu op zoek naar manieren om de logistieke keten via Rotterdam te verbeteren en meer toegevoegde waarde voor zijn klanten te creëren.

Van 4 tot 6 juni 2018 zal de haven van Rotterdam tijdens de EMEA Supply Chain & Logistics Summit & Expo een presentatie geven van de laatste ontwikkelingen in de haven en de initiatieven van de haven op het gebied van digitalisering.

De haven van Rotterdam verzorgt tijdens de conferentie niet alleen een presentatie, maar treedt ook op als gastheer van dag 1, waarop het een speciaal inkijkje zal geven in de toegangspoort tot Europa. Er zal een workshop op locatie worden gehouden, gevolgd door een boottocht, waarna 's avonds een receptie/diner zal plaatsvinden.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over de laatste innovatieve oplossingen waar de haven van Rotterdam momenteel aan werkt en over de betrokkenheid bij het aankomende evenement: The Practical Supply Chain Day of The Future

OVER DE EMEA SUPPLY CHAIN & LOGISTICS SUMMIT & EXPO

Dit toonaangevende evenement voor de toeleverings- en logistieke sector verplaatst zich in 2018 naar de Benelux en speelt daarmee in op een van de belangrijkste markten van Europa.

Verwachtingen van de Summit:

  • Drie dagen durende, multi-stream conferentie met exclusieve workshops buiten het congrescentrum op dag één – Ervaar persoonlijk de keuze tussen verschillende interessegebieden, waaronder de haven van Rotterdam. Andere workshops zullen binnenkort worden aangekondigd.
  • Meer dan 600 deelnemers, waaronder de thought leaders, disruptors en innovators van de toeleverings- en logistieke sector
  • Meer dan 85 sprekers die ingaan op hun successen en uitdagingen van de afgelopen 12 maanden
  • Meer dan 70 nauwkeurig geselecteerde commerciële partners – U kunt niet alleen profiteren van unieke content, maar heeft ook de mogelijk om persoonlijk met toonaangevende leveranciers van oplossingen te spreken
  • Verschillende netwerkevenementen, waaronder avondrecepties, bezoekjes op locatie en privélunches met belangrijke sprekers

Zie voor meer informatie sclsummit.com

Automatisch op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de haven?

Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger