Broekman Logistics lijft Distribution Masters International in

Nieuws

Full-service logistiek dienstverlener Broekman Logistics heeft branchegenoot Distribution Masters International in Spijkenisse overgenomen. Het personeel en de D.M.I.-vestiging zijn daarmee integraal onderdeel geworden van Broekman Logistics Warehousing & Distribution, één van de drie divisies van het Rotterdamse bedrijf.

D.M.I. is in 1983 opgericht als expeditiebedrijf en is gespecialiseerd in zee- en luchtvracht, wegtransport, warehousing, distributie en douane formaliteiten voor klanten, onder andere in de chemische industrie. De overname sluit daarmee goed aan bij de one-stop-shop oplossingen die Broekman reeds biedt. “Deze overname is goed nieuws voor alle betrokkenen”, zegt Raymond Riemen, CEO van Broekman Logistics. “In de eerste plaats voor onze klanten, die wij vanaf nu nog beter kunnen bedienen door de uitbreiding van ons warehousingoppervlakte met 10.000 m2.”

Broekman Logistics is meer dan 55 jaar geleden ontstaan in de Rotterdamse haven en uitgegroeid tot een full-service logistiek dienstverlener met zo’n 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië. Volgens eigen zeggen wordt door de overname de marktleiderspositie (260.000 m2 in de Benelux) verder versterkt.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger