Valentijnsvaart door de havens van Maasvlakte 2

Nieuws

De FutureLand Ferry gooit op zondag 12 februari om 11:30 uur de trossen los voor een extra lange rondvaart van 90 minuten door het nieuwste havengebied van Rotterdam. Word óók verliefd op de Rotterdamse haven en reserveer snel!

Verwenbrunch

Een romantische brunch maakt de vaartocht compleet. Geniet samen met je geliefde(n) van het heerlijke brunchbuffet. De kosten voor deze 'Love Boat-tour' bedragen € 29,50 per persoon, inclusief welkomstdrankje en uitgebreid buffet. Kinderen tot en met elf jaar varen en brunchen mee voor € 19,50 en tot en met twee jaar gratis.

Over FutureLand

FutureLand is toegankelijk voor jong en oud. Beleef de haven van de toekomst. FutureLand ligt midden in de Rotterdamse haven en biedt uitzicht op Maasvlakte 2 in ontwikkeling. Het informatiecentrum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag en op zondag. Van 1 mei tot 1 oktober is FutureLand ook alle zaterdagen geopend. De toegang is gratis. De FutureLand Express en de FutureLand Ferry staan het gehele jaar klaar voor rondritten en vaartochten door de nieuwe havens. Het informatiecentrum is in de ANWB-verkiezing Leukste uitje van 2017 gekozen als tweede leukste uitje van Zuid-Holland. Bekijk het jaarprogramma op www.futureland.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger