Turn around Botlek

Werkzaamheden

Vanaf 11 maart tot en met eind april 2017 vindt er bij een aantal bedrijven in de Botlek gelijktijdig een zogenaamde turn around plaats. Gelijktijdig omdat de bedrijven onderling afhankelijk zijn van elkaar. Medewerkers, bezoekers en leveranciers van de bedrijven en overige weggebruikers kunnen hier hinder van ondervinden op de weg (A15).

Dagelijks rijden er ongeveer 5.000 motorvoertuigen extra het havengebied in (en er ’s avonds weer uit). Het Havenbedrijf Rotterdam werkt met de Verkeersonderneming en alle betrokken bedrijven samen om de overlast te beperken. Zo wordt onder andere gezorgd dat het verkeer zich zoveel mogelijk spreidt over de op- en afritten in het Botlekgebied. Desalniettemin zal het deze zes weken drukker zijn op de weg.

Op de afbeelding staat de situatie tijdens de turn around met parkeerplaatsen en verkeersregelaars. Deze informatie is ook beschikbaar op de website van de Verkeersonderneming. Daar is ook informatie te vinden over mogelijke alternatieven .

Heeft u vragen specifiek over alternatieven voor de auto in de spits of over uw mobiliteitsbeleid in z’n geheel? Dan kunt u terecht bij De Verkeersonderneming via info@verkeersonderneming.nl.

Turn around Botlek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger