Zeemanshuis The Bridge ontvangt 1000e bezoeker

Persbericht

Donderdag 23 maart 2017 was het zover, Zeemanshuis The Bridge te Oostvoorne ontving de 1000e bezoeker sinds de opening in september 2016. Deze bezoekersaantallen geven aan dat er grote behoefte is aan de opvang van zeevarenden in de haven van Rotterdam.

1000e bezoeker Alexander Osin Sti Battersea

Russisch bemanningslid

De 1000e bezoeker is een Russisch bemanningslid van de STI Battersea. Deze ligt gemeerd aan één van de vele palen in het Calandkanaal. De rus, Alexander Osin, werd bij binnenkomst verrast door de dienstdoende vrijwilligers. Zij zetten hem in het zonnetje en overhandigden hem een T-shirt en een pet als aandenken aan dit heuglijk moment.

Waardering

Veel zeevarenden vanaf de bezoekende schepen in Rotterdam-Europoort komen graag op bezoek in The Bridge. Zij spreken veel waardering uit voor het feit, dat er eindelijk weer een zeemanshuis is. Zij komen langs voor een praatje met de vrijwilligers of gebruik te maken van de diensten die The Bridge levert. Ook gaan zij graag boodschappen doen, eten of rondkijken in het prachtige Oostvoorne.

Vrijwilligers

The Bridge draait alleen maar op vrijwilligers. Op dit moment hebben zij er 27, maar dat is nog te weinig om elke dag open te zijn. Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Tijd over en draagt u de zeevarenden in Rotterdam een warm hart toe?

Bel of mail gerust naar de manager via manager@isc-thebridge.com of 06-86818894. Ook kunt u even langs komen tijdens onze openingstijden van 1400 tot 2100 uur aan de Burg. Letteweg 33 te Oostvoorne. Wij zijn open van dinsdag tot en met vrijdag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger