Havenbedrijf ook in 2017 partner Harbour Run

Persbericht

Havenbedrijf Rotterdam heeft zich weer als partner verbonden aan de Harbour Run. Het sponsort niet alleen de vijfde editie van dit havenevent maar stelt ook diverse haventerreinen beschikbaar. “De Harbour Run is ‘Top PR’ voor de haven: een energiek en vrolijk evenement barstensvol team spirit”, aldus Corinne van Iersel, verantwoordelijk voor het sponsorbeleid van het Havenbedrijf.

De Harbour Run voert dwars over haventerreinen, over de kades, langs de schepen, kranen, containers en door een aantal havenloodsen van de Rotterdamse haven aan de Waal- en Eemhaven. Deze terreinen zijn normaal gesproken afgesloten voor publiek, maar worden op 8 oktober speciaal voor de naar verwachting 7.500 Harbour Run lopers opengesteld. Niet alleen de setting van de Harbour Run is uniek. De deelnemers worden tijdens de Harbour Run uitgedaagd om ongeveer 25 obstakels te bedwingen.

Het Havenbedrijf is niet alleen gastheer en partner, het heeft een obstakel geclaimd en neemt deel aan de obstakelrun met medewerkers. “We zijn blij dat we voor de tweede maal partner zijn. De Harbour Run is een geweldig oer-Rotterdams evenement dat naadloos aansluit op het sponsorbeleid van het Havenbedrijf. We willen graag stimuleren dat omwonenden de haven ook gebruiken om erin te recreëren. Vandaar dat we FutureLand hebben opgericht, het informatiecentrum over de haven dat ieder jaar 100.000 bezoekers trekt en rondleidingen over water en weg organiseert. Vandaar ook dat we 120 kilometer fietspaden hebben aangelegd en deze paden hebben aangesloten op de fietsknooppunten van de ANWB. De haven is natuurlijk ook ideaal om te hardlopen”, aldus Corinne van Iersel.

Het Havenbedrijf Rotterdam is één van de belangrijkste sponsors van Rotterdamse evenementen en culturele locaties. Het is de drijvende kracht achter de Wereldhavendagen, Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Harbour Run. Daarnaast ondersteunt het Rotterdamse iconen als De Doelen, De Nieuwe Luxor, Blijdorp, Feyenoord en ook Theater Walhalla.

De organisatie van de Harbour Run is blij met de ondersteuning van het Havenbedrijf: “In het Havenbedrijf Rotterdam hebben we een goede en betrouwbare partner, perfect passend bij het concept van de Harbour Run. De Harbour Run is meer en meer een businessevent geworden met dit jaar naar verwachting meer dan 250 bedrijven die meedoen aan de jubileumeditie. Dankzij onder andere het Havenbedrijf kunnen we nog meer mensen, op een sportieve manier, kennis laten maken met de Rotterdamse haven. We zorgen een krachtige verbinding tussen de stad en de haven”, aldus Imre van Leeuwen van sportmarketingbureau SportVibes dat de Harbour Run organiseert.

Deelnemers kunnen zich nog inschrijven voor het evenement. Alle informatie en de inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op www.harbourrun.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger