Come. Grow. Go. Nieuwe wervingscampagne Havenbedrijf Rotterdam

Persbericht

Havenbedrijf Rotterdam heeft een nieuwe campagne om medewerkers te werven, met als titel: Come. Grow. Go. (Oud-)collega’s staan centraal in de campagne. Zij vertellen hoe zij come, grow en go ervaren bij het Havenbedrijf. Met deze echte verhalen wil het Havenbedrijf mensen persoonlijk aanspreken die het bedrijf, de haven én zichzelf verder helpen.

Het Havenbedrijf wil talentvolle en wendbare mensen binnenhalen (‘Come’) die een waardevolle bijdrage leveren aan het bedrijf en de haven. Die zich vervolgens binnen de organisatie verder ontwikkelen (‘Grow’), liefst binnen verschillende functies. Hoofd Human Resources Astrid Jonker: “Binnen de titel valt ‘Go’ het meeste op. Het staat voor aan de slag gaan. Rotterdams, meteen in actie komen. Maar ook je carrière later buiten het Havenbedrijf weer voortzetten en daar opnieuw come, grow en go te doorlopen. Binnen de haven of binnen de sector. Om daarna wellicht weer bij het Havenbedrijf terug te keren. Dit is precies wat ik met circulaire economie met mensen bedoel.” Mensen werken niet meer een hele loopbaan in eenzelfde functie en voor dezelfde organisatie. Met deze campagne speelt het Havenbedrijf daar op in. Jonker: “We beginnen zelfs al over ‘go’ voordat mensen hier binnenkomen. Dat is misschien gek, maar sluit wel aan bij de ambitie van de mensen die wij zoeken.” Het Havenbedrijf heeft de ambitie om de Rotterdamse haven uit te laten groeien tot de beste ter wereld. Daarom zoekt het mensen die daaraan willen bijdragen en die samen met collega’s het beste uit zichzelf willen halen.

Rotterdam Werkt!
Je blijven ontwikkelen en ervaring naast je huidige functie opdoen, kan binnen het Havenbedrijf naast doorstroming naar een andere functie ook door op andere afdelingen projecten te doen.  Het Havenbedrijf is, met 1200 medewerkers, echter een kleine organisatie en daarom is het niet altijd mogelijk binnen het Havenbedrijf door te (blijven) groeien. Daar kan ‘Rotterdam Werkt!’ bij helpen: een netwerk van gerenommeerde bedrijven in groot Rotterdam die geloven dat een grotere arbeidsmobiliteit iedereen sterker maakt. Via dit netwerk kunnen medewerkers bij andere bedrijven werken aan nieuwe uitdagingen. Aangesloten bedrijven, waaronder het Havenbedrijf, werken aan de ontwikkeling van talenten en wendbaarheid van medewerkers door onderlinge uitwisseling en traineeprogramma's. 

Campagne
De campagne sluit naadloos aan bij ‘Make it happen’, de branding die het Havenbedrijf samen met gemeente Rotterdam en Erasmus-universiteit hanteert voor de promotie van stad en haven. Make it happen staat voor de Rotterdamse mentaliteit: als je wat wilt, dan kun je dat waarmaken in (de haven van) Rotterdam. En: als het er niet is, dan maken of doen we het. Het employer brandingconcept, dat samen met de bureaus Smidswater en Roos & Van de Werk is ontwikkeld, kent een aantal verschijningsvormen waarvan de carrièresite op portofrotterdam.com de belangrijkste is. Ook op de LinkedIn-carrièrepagina, Facebook en andere social media is Come. Grow. Go. terug te zien. De visuals en video’s zijn prikkelend met Havenbedrijf-medewerkers die nadenken over hun toekomst.

Come.Grow.Go. Make It Happen

Waar werk je over tien jaar? En over vijf jaar? En over drie maanden? Misschien wel bij ons.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger