How To Get There Summit overgedragen aan Den Haag

Nieuws

Op 10 mei heeft Paul Smits, CFO van het Havenbedrijf Rotterdam, symbolisch de How To Get There Summit overgedragen aan Den Haag. Het innovatie-event, dat in 2015 in Rotterdam plaats vond, zal tijdens de Global Entrepreneurship Week op 17 November 2016 in de Hofstad worden georganiseerd.

How to get summit

De How To Get There Summit (HTGT) is geïnitieerd vanuit StartupDelta door Neelie Kroes en minister Kamp en mobiliseert corporates, startups en innovatiehubs om samen sneller te innoveren als ‘single hub’. Deelnemers aan de HTGT Summit kunnen in een dag zien, voelen, horen en soms zelfs proeven wat het innovatiesysteem van Nederland hen te bieden heeft. Innovatiehubs van Brainport Eindhoven tot StartupAmsterdam en van Kennispark Twente tot Den Haag Impact City etaleren hun faciliteiten en delen hun kennis en kunde. De Nederlandse corporates delen cross sectoraal expertise, succesverhalen en hun meest briljante mislukkingen. Startups doen massaal mee, via de Get in the Ring competitie, om met investeerders, corporates en ondernemers zaken te doen.

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), expertisecentrum op corporate entrepreneurship van de Erasmus Universiteit, is hoofdorganisator van de HTGT Summit. Ieder jaar vindt de HTGT Summit plaats in een van de regionale innovatiehotspots in Nederland.

Bron: HTGT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger