De haven in cijfers

Insight

Het Havenbedrijf Rotterdam biedt u een brochure met een schat aan informatie over het industriële cluster in de haven van Rotterdam.

facts and figures about the industrial cluster

De achtste editie van de Facts & Figures bevat informatie over ontwikkelingen in de haven van Rotterdam van 2009 tot en met 2015. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in de afgelopen jaren was het opspuiten van Maasvlakte 2 . Dankzij Maasvlakte 2 is er ruimte voor ontwikkelingen voor de segmenten chemie, hernieuwbare energie, containers en distributie.

Grote investeringen
De brochure biedt een overzicht van het Rotterdamse industriële cluster met informatie over raffinaderijen, chemiebedrijven, tankterminals en pijpleidingen. Maar de brochure bevat ook informatie over de activiteiten in de Rotterdamse haven op het gebied van biomassa en windenergie. Ook grote investeringen staan vermeld, zoals de komst van de Gate-terminal op Maasvlakte 1 voor de import van LNG.

Ruimte voor groei
Rotterdam biedt ruimte voor verdere groei. Het Havenbedrijf blijft mogelijkheden creëren voor bestaande en toekomstige industrie.

Download de volledige brochure hieronder (in het Engels).

Over 120 industrial companies.
One powerful cluster.
Make it happen.

Contact

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger