Bezoeker beurs Antwerpen wint city trip Rotterdam

Nieuws Havenbedrijf Rotterdam

Een gratis rit naar uw hotel of restaurant en ook nog eens kans maken op een city trip naar Rotterdam? Tijdens Breakbulk Europe in Antwerpen bood het Havenbedrijf Rotterdam bezoekers deze snelle en efficiënte service. Maar traditiegetrouw zat er een addertje onder het gras…

Eenmaal in de auto van het Havenbedrijf werd direct gestart met de Rotterdam Loves Breakbulk Quiz. Hoeveel gewicht kan de grootste mobiele kraan in de Rotterdamse haven tillen? Welke haven is de grootste breakbulkhaven? En hoeveel breakbulk stuwadoors heeft de haven van Rotterdam? Al deze vragen werden afgevuurd op de passagiers. En de winnaar? Die ging er vandoor met een city trip naar de grootste haven van Europa. Ook deelnemers die niet alle vragen goed hadden vallen in de prijzen. Zij krijgen een overnachting in één van de tien Rotterdamse hotels die gratis een kamer voor twee beschikbaar stellen.

De afgelopen tien jaar is Antwerpen toonaangevend in de overslag van stukgoedlading. Het Havenbedrijf Rotterdam organiseerde al twee keer acties op de Antwerpse beurs. Zo lieten de Rotterdammers in 2015 Bram Ladage opdraven op de Grote markt om de Vlamingen op Nederlandse friet te trakteren. De acties passen in het streven van het Havenbedrijf om een belangrijkere positie in te nemen in de overslag van breakbulk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger